INFORMATIE

Boot Grou pakt groots uit tijdens Opening Watersportseizoen. Nog steeds heeft het watersportdorp Grou een enorme aantrekkingskracht voor watersportliefhebbers.

Die populariteit heeft ook z’n aantrekkingskracht voor watersport ondernemers. Hiervan zijn er een groot aantal in Grou gevestigd. Wie dit jaar koers naar Grou zet moet beslist zaterdag 11 mei in zijn agenda zetten. Dan zet namelijk een dertig watersportbedrijven hun deuren open tijdens het evenement BootGrou editie 2024.

Het bruist van de activiteiten in het watersporthart van Friesland en er worden duizenden mensen verwacht. Wie zich wil oriënteren op alles wat vaart kan dat doen tijdens BootGrou. Dan kunnen de bezoekers de nieuwe en gebruikte schepen bezichtigen en allerlei watersportnoviteiten ervaren. Dit jaar is besloten te investeren om het evenement ieder jaar terug te laten keren.

Rijke historie
Grou heeft een rijke historie met watersport. Naast de start van het SKS-skutsjesilen is de opening van het watersportseizoen één van de hoogtepunten van Grou. De ondernemers van Boot Grou gaan tijdens deze dag hun bezoekers hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje.

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar